Euro-Serre Tropic Plus 20,7

Tilattu Willab Gardenista Ruotsista syksyllä 2014. Valmistaja Euro-Serre Belgia

Valmistunut kesäkuussa 2015, kasvihuoneen sähköistys ja vesi elo-syyskuussa.
Kasvihuoneen tiedot:
 • Runko alumiiniprofiilia, ns.nelikanttiprofiilia, Väri RAL6009 tumman vihreä. Kaikki alumiiniprofiilit lämpöeristetty polyuretaanilla.
 • Polykarbonaattikennolevyt 16mm, 6-kerros. Katossa akryylilevyt 16mm.
 • Kattoluukut 3 kpl automaattisilla luukunavaajilla.
 • Pariliukuovet lukittavat ja tiivistetyt. Oviaukko 1700mm.
 • Profiileihin kiinnitettävät maalatut alumiiniseinähyllyt 2 kpl, 5008mm x 100 ja 5008mm x 200mm
 • Profiileihin kiinnitettävät alumiinihyllyrungot irrotettavia altakastelupöytiä varten, 5008mm x 550mm.
 • Huone on sähköistetty. Kasvihuoneeseen asennettu 13 kpl 2-osaisia pistorasioita eli yhteensä 26 pistorasiapaikkaa. Jokaisessa kasvihuoneen nurkassa pistorasioita. NFT-reson laatikossa maan alla 2 pistorasiapaikkaa ja katossa 4 pistorasiapaikkaa. 

6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa pätevältä huoneelta. Mikä tästä tekee paremman kuin tuon Monexin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tropicin alumiiniprofiilit ovat ns. nelikanttiprofiileja eli jäykemmät ja vahvemmat kuin esim. Monexissa ja mm. kattoprofiilitkin varmaan kolme kertaa paksummat eli erittäin vahvat harrastelijakasvihuoneeksi. Myös huoneen ovi on vankkaa tekoa ja tiivisteet joka puolella joten lämpövuodot mahdollisimmat pienet. Tuo Tropic malli tulee 16mm kennolevyllä ja nykyinen Monexi on 10mm kennolevyllä, tosin kyllä Monexiinkiin saisi vastaavanlaiset kennolevyt tai vaikka akryylin jollaisen myös Euro-Serren Tropiciin saa.

   Euro-Serren huoneesta tulee tarkempi esittely myöhemmin ja valitettavasti näitä huoneita ei tietääkseni myydä Suomessa joten ei niitä ole myöskään nähtävänä täällä. Viro ja Ruotsi ovat lähimmät paikat joista huoneen voi hankkia ja Tukholmassa sain nähdä noita eri malleja viime kesänä joten aika hyvä käsitys on huoneen rakenteesta.

   Poista
 2. Onnea uudesta kasvihuoneesta. Euro Serre on erittöin hyvä valinta. Meillä on kanssa 1 Euro Serre ja 1 Juliana. Euro Serren maahantuoja on Ruotsissa. Virolaisilla EI ole oikeutta myydä Euro Serreä Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Mukava kuulla että olette myös olleet Euro-Serreen tyytyväisiä ja tulikasteen huone saa sitten kun sen saa kunnolla toimintaan ja kelitkin kylmenevät.

   http://www.kasvihuoneet24.fi/
   Käsittääkseni tämä virolaisfirma myy Euro-Serren huoneita myös suomeen ja sieltä sain itsekin tarjouksen pari vuotta sitten.

   Poista
 3. Niin ne myyvät. Ostavat Latvian/Liettuan maahantuojalta ja toimittavat sopimuksen vastaisesti myös Suomeen. Mutta niillä ei ole oikeutta myydä ja (taas kerran) saivat varoituksen sopimuksen rikkomisesta. Ja palvelu on syvältä, asiakkaille valehdellaan, myydään väärää tuotetta jne. Että sellainen meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas, hyvä sitten etten päässyt kauppoihin tuon firman kanssa. Willabin kanssa kaikki toimi mallikkaasti ja sain pikkaisen halvemmalla sekä Euro-Serren lisätarvikkeita (hyllyjä) huoneeseen joita virosta ei olisi ilmeisesti saanut. Lisäksi Willabin omista valikoimista tuli aika paljon kasvihuonetuotteita samalla kyydillä joita ei virolaisdiileriltä olisi saanutkaan kun ei välitä muuta kuin kasvihuoneita.

   Poista