torstai 26. huhtikuuta 2018

Monexin kasvihuoneen kevät

Kevät on jo pitkällä myös pienemmässä Monexin kasvihuoneeessa. Neljän päivän poissaolo tekee ihmeitä silmille, jolloin kasvien kasvun kasvihuoneissa huomaa paljon paremmin kuin on koko ajan kotona. Alkuviikko oli kuulemma ollut pilvinen ja kylmä Suomessa, silti molemmissa kasvihuoneissa kasvu on ollut hyvää ja hedelmiä muodostuu jatkuvalla syötöllä.

Monexin kasvihuoneessa on pääasiassa tomaatteja penkeissä ja rocotoja taas amppeleissa. Varsinkin NFT-vesiviljelyssä olevat tomaatit ovat vankkoja ja kukkia muodostuu jatkuvasti.

Black Beauty, tämä tummanpuhuva heirloom lajike on erittäin kaunis jo pelkästään kasvina. Tämänkin lajikkeen siemenet löytyvät TomatoEdeniltä.
http://tomatoeden.com/?638,black-beauty


Lucid Gem on toinen upea heirloom lajike jolla on isot keltaiset kukat. Kasvi on jo kohta 1,5 metriä korkea.
http://tomatoeden.com/?662,lucid-gem


Myös rocotot ovat viihtyneet amppeleissa hyvin, kukinta voimistuu koko ajan ja podejakin alkaa jäämään kiinni koko ajan enemmän. Huoneessa on paljon valoa tarjolla ja viileitä öitä.

Rocoto Ambato Longo 

Kasvihuoneen viiniköynnös Supaga avasi myös ensimmäiset silmunsa viime viikolla ja kasvu on nyt ollut erittäin hyvällä mallilla. Kaikenkaikkiaan kevät etenee Monexinkin huoneessa hyvin, varsinkin kun ottaa huomioon että ollaan vielä huhtikuun puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti