sunnuntai 7. elokuuta 2016

Wilma Small Wide 8 elokuussa

VP-Luxin testiin toimittama vesiviljelylaitteisto Wilma Small Wide 8 on ollut nyt toiminnassa kasvihuoneessa maaliskuun alusta asti. Wilman toiminnasta ei ole mitään negatiivista sanottavaa viiden kuukauden ajalta, kunhan vaan ravinneliuosta on muistanut lisätä säiliöön, muuta ei ole tarvinnut tehdä. Wilman järeää vesipumppuakaan ei ole tarvinnut kertaakaan puhdistaa ja se on toiminut moitteetta monta kuukautta.
http://www.vplux.fi/tuotteet.html?id=166/985

8 paikkaisessa Wilmassa olevat chilit ovat kasvaneet hyvin ja kaikki kasvit ovat jo kasvihuoneen katossa. Satoa kasveista tulee vaihtelevasti, koska alunperin oli selvää että kasvit ovat ahtaudessa ja valoa ei tule kaikille kasveille riittämään. Muita chilejäkin on joka puolella Wilman kasvien ympärillä.
Wilmassa olevat kahdeksan chiliä ovat saaneet kasvaa sekaisin toistensa lomaan. Parhaiten satoa tulee baccoista Aji Cristal ja Aji Minas Gerais. Wilmassa on myös neljä erilaista jalapeno lajiketta.

Kasveihin menevät tippukastelusuuttimet ovat toimineet täysin moitteetta koko ajan. Olen ajastanut kastelun kasveille kuusi kertaa vuorokaudessa aina 15 minuuttia kerrallaan sen mukaan mikä on lyhin aika mekaanisella ajastimella. Joskus kastelu on jäänyt päälle tauotta moneksi vuorokaudeksikin.

Wilman ravinnesäiliön koko on 85 litraa ja täyttökorkki on laitteiston toisessa päässä. Täyttöaukosta on helppo lisätä säiliöön vettä joko kastelukannulla tai suoraan puutarhaletkulla. Ravinteina on ollut bcuzzin hydroliuokset jotka toimineet chileille erittäin hyvin ja kasvit ovat kasvaneet jo kolmemetrisiksi.
http://www.vplux.fi/tuotteet.html?id=54/146
http://www.vplux.fi/tuotteet.html?id=54/149

Jalapeno Ixtapa X3R wilmassaEi kommentteja:

Lähetä kommentti