torstai 16. maaliskuuta 2017

Rocotot kasvihuoneessa

Euro-Serren kasvihuone rupeaa olemaan tupaten täynnä rocotoja. Huoneen 5 metriä pitkällä pöydällä osa kasveista on jo päässyt lopullisiin ruukkuihin mm. autopotteihin, mutta monet muut ovat liian pienessä noin 0,5 litran ruukuissa ja kasvu on selvästi hidastunut.

Valaisimena rocotopöydällä on ollut VP-Luxin mainio LED Spider COB 432W. Tämän lampun alta löytyi myös lopulta kauden ensimmäinen podi. Ihan joka päivä lamput eivät ole huoneessa enää palaneet ja aurinkoisina päivinä valoa tulee jo aamusta niin paljon että lamput saaneet välillä levätä.
LED Spider COB 432W

 Rocoto Peru Rojo, ja nyt vasta löytyi kauden ensimmäinen podi näistä uusista perulaisista lajikkeista. Kasvihuoneessa on niin paljon vihermassaa että kyllä tuolla voi muitakin podin alkuja olla jossain.

Rocoto NFT-kaukalo on toiminnassa lattialla ja monia kasveja on myös siellä vielä taimikasvatuksesta. Muutama rocoto on vielä sisälläkin ja tällä hetkellä kasveja on vielä lähes 70 kpl, kun kaikki varakasvitkin lasketaan mukaan.

Rocotoamppeleita on nyt tehtynä 8 kpl ja ne on sijoitettu vähän miten sattuu mistä nyt tilaa on löytynyt.

Viikonloppuna olisi nyt tarkoitus käynnistää Monexin kasvihuone, jonne saa suuren osan rocotoista siirrettyä, myös sisältä loput kasvit. Muuta ei Monexin huoneessa tarvitse tehdä kuin laittaa lämmittimet paikoilleen ja kasvit sisään. Sen jälkeen pääsee paremmin suunnittelemaan Euro-Serren kasvihuoneeseen jääville kasveille lopullisia paikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti