lauantai 28. maaliskuuta 2015

Euro-Serre Tropic Plus kasvihuoneen valmistelut

Uuden kasvihuoneen perustustyöt alkavat toukokuussa ja sen jälkeen olisi ohjelmassa huoneen pystytys. Kaikki etukäteen tehtävissä olevat työt kasvihuoneen suhteen on tehty talven aikana. Huoneen kolme kattoluukkua on rakennettu, samoin pariovet. Kaikki huoneen ontot alumiiniprofiilit on täytetty uretaanilla, sekä huoneen 39 kennolevyä teipattu valmiiksi molemmista päistä.
 Huoneen sokkeliprofiili joka täytetty uretaanilla. Täyttäminen oli varsin haastavaa koska pisimmillä profiileilla oli mittaa yli 5 metriä. Uretaanin pilliä sai kätevästi jatkettua letkulla ja paine pullossa riitti hyvin tuonne profiilin keskelle.

Kuvat ovat heikkolaatuisia kun otettu vanhalla Nokian kännykällä, mutta tässä kuvassa kennolevyn alareuna joka teipattu hengittävällä verkkoteipillä. Teipin päälle painettiin alumiinilista jossa vielä tuollainen "kanava" pohjalla kosteudenpoistoon. Kennolevyn yläreuna teipattiin umpeen metalloidulla polypropyleeniteipillä.

Blogin kahta kasvihuonetta koskevia välilehtiä on päivitetty ja sinne lisätty tietoja huoneista. Tulevan Euro-Serre Tropic -huoneen tietoja tulen vielä päivittämään sitä mukaa kun työt huoneessa etenevät kesän kuluessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti