lauantai 10. tammikuuta 2015

Rocotojen juuristo osa.2

Rocotot kasvavat pienessä taimiboxissa siihen malliin että kohta pitää jo koulia ne isompiin astioihin vaikka juuristolla olisi tilaa vielä vaikka millä mitalla. Kun Nutriforten purkit olivatkin tyhjät eikä niitä taida nyt saada mistään täältä Turun seudulta niin lannoitteeksi tulikin nyt Yara Ferticare Kombi 1. Kombi 1 on yksikomponenttinen lannoite jonka PH:n kanssa minulla oli ongelmia parisen vuotta sitten ja hylkäsin sen silloin, katsotaan miten nyt käy. Kastelulannoitteen EC ollut nyt 1.4 ja PH 6 tai pikkaisen alle. Tavoitteena saada PH pysymään 5.0-5.5 välillä.

 Juuristo on kasvanut ihan mukavasti 1,5 viikossa ja taimet ovat tanakoituneetkin pikku hiljaa.


Viljelyt 2015 -listaan on lisätty mm. pari paprikaa ja tomaatit. Viime viikkolla tuli kylvettyä mm.basilikaa ja jäävuorisalaattia jotka myös taimella. Pelargonit kylvetään ehkä viikon päästä.

Tämä blogimaailma voi olla joskus varsin kummallinen. Uudenvuoden päivänä laskuri raksutti lähes taukoamatta vajaan kahden tunnin ajan. Yhdysvalloista tuli 130 käyntiä alle kahdessa tunnissa ja sitten ne loppui siihen, peräti omituista ?

4 kommenttia:

 1. Ne on kyllä kummallisia nuo kävijälaskurit ja amerikkalaisten käynti suomalaisessa netissä. Kai siellä joku laittaa linkin meikäläisten sivuille vaikka facebookiin ja sitä sitten joukot seuraavat. Minulla tuli hurja ryntäys kurpitsan kuvia sisältävälle sivulle Halloweenin tienoilla, mutta erityisen outoa minusta on se, että tuolla sivulla edelleen käy jenkkejä muutama kymmenen päivässä, vaikka kurpitsakauden pitäisi olla jo ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minulla nuo käynnit jakaantui aika tasaisesti jokaiselle sivulle, mutta omituisinta oli että ne loppui kuin seinään 130 käynnin jälkeen. Normaalisti blogiin tulee max. 1-2 käyntiä USA:sta päivittäin. Tuli myös sellainen asia mieleen että voiko se olla vaikka joku "robotti" joka hakee jotain eri nettisivuilta ?

   Poista
 2. Aika paljon tulee liikennettä virustenlevittäjiltä. Mun blogiin on ollut linkityskampania jostain Ukrainalaiselta sivulta kohta pari viikkoa. Kyseessä huijaus jossa blogin ylläpitäjää yritetään saada käymään sivulla jossa linkki blogiin on mukamas jaettu.
  Robotit, kuten Googlen, vierailevat melko harvakseltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai tuollaista touhua eli blogitkaan eivät enää saa olla rauhassa.

   Poista