torstai 1. elokuuta 2019

Kaksi Kasvihuonetta - Avoimet ovet 10.8

Suomen Chiliyhdistys ry järjestää tutustumisretken kahteen kasvihuoneeseen lauantaina 10.8-2019 klo 14:00 alkaen.
https://www.chiliyhdistys.fi/fi/

Tapahtuma on kaikille avoin, mutta vaatii ilmoittautumisen. Tapahtuman tiedote löytyy Suomen Chiliyhdistyksen facebook -sivuilta. Yllä on linkki chiliyhdistyksen nettisivuille, jossa etusivun alaosassa on linkki yhdistyksen facebook sivuille ja ilmoittautumiskaavakkeeseen.Tapahtuma on vapaamuotoinen ja siinä on mahdollisuus tutustua kasvihuoneisiin sekä moniin siellä viljeltäviin kasveihin, joita blogissakin on esitelty. Kasvihuoneviljelyt ovat varsin chilipainoitteisia, mutta monia tomaattilajikkeitakin on nähtävänä, vaikka niiden pääsatokausi rupeaa jo olemaan takanapäin. Kasvihuoneista löytyy myös viiniköynnöksiä ja sitruskasveja sekä joitakin harvinaisempiakin kasveja. Paikan päällä pääsee nyt myös tutustumaan kasvihuoneiden tekniikkaan, kuten vesiviljelyjärjestelmiin, kasvualustoihin, kastelujärjestelmiin, lannoitteisiin ja kasvihuoneiden lämmittimiin.

Tapahtumassa on yli 20 eri chililajikkeen esittely, kävijöille on tarjolla erilaisia chilijauhe-esitepusseja rajoitetusti. Paikan päällä pääsee myös maistamaan mm.rocotoketsuppia sekä savurocototahnaa. Kävijöillä on myös mahdollisuus ostaa Novarbo Mossgrow -kasvualustaa. Kyseinen sammalpohjainen turvemultakasvualusta on käytössä monilla chileillä ja tomaateilla tänä vuonna. Mossgrowsta hintakyselyt ja varaukset vain blogin sähköpostiin.

Blogin lukijoillakin on mahdollisuus tulla tutustumaan kasvihuoneisiin kyseisenä lauantaina klo 14:00 alkaen, kasvihuoneet sijaitsevat Kaarinan Littoisissa. Ilmoittautua voi myös suoraan blogin sähköpostiin viimeistään keskiviikkona 7.8, jolloin saa tarkemmat osoitetiedot paikalle.
1 kommentti: