maanantai 20. kesäkuuta 2016

Podivisa

Pistetään blogiin pieni chilinhedelmän eli podin tunnistusvisa. Kuvissa on 13 eri chilipodia jotka pitäisi tunnistaa oikein. Jotta kilpailu ei olisi liian helppo osa podeista on kuvissa vielä raakoja ja mikään noista ei jää kypsyessään vihreäksi.
Kuvien lajikkeet löytyvät blogin välilehdeltä "Chilit 2016" eli kyseessä on tällä hetkellä kasvattamiani chilejä joten kuvatkin ovat omista kasveista. Kisan pääpalkinnon voittaa vain yksi tietäjä joka ensin kertoo oikeat podit ja kuvista löytyy myös kilpailunumerot podeille. Jos kukaan ei tiedä kaikkia niin seuraavaksi parhaiten ensin tiennyt korjaa koko potin. Sukua ei tarvitse tietää vain lajikenimi riittää.
Parhaiten tietäneen palkinnot ovat chiliaiheisia mm. savurocotojauhetta, tavallisia jauheita ja eri chililajikkeiden siemeniä.

Kilpailuaika on kesäkuun 2016 loppuun ja kannattaa osallistua vaikka kaikkia ei tietäisikään ja yllätyspalkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken.

 
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. 1.Vezanka Serbia 2.Sugar Rush Orange 3.Condors Beak 4.Aji Amarillo 5.Hainan Yellow Lantern 6.Leek 7.Jamaican Scotch Bonnet TFM 8.Inca Hot 9.Jalapeno 10.Serrano 11.Madame Jeanette 12.Harold St.Barts 13.Lemon Drop

  Tässä mun arvaus.

  Chiljonka (chilifoorumi)

  VastaaPoista
 2. Podivisan oikeat vastaukset:
  1. Vezanka Serbia
  2. Sugar Rush Orange
  3. Condors Beak
  4. Aji Amarillo
  5. Inca Hot
  6. Leek
  7. Jamaican Scotch Bonnet TFM
  8. Lemon Drop
  9. Jalapeno (Gaucho)
  10. Serrano
  11. Scotch Bonnet MOA
  12. Madame Jeanette
  13. Aji Cristal

  Osallistujia oli vain tasan yksi joka hämmästytti. Joko blogia ei lue enää kukaan tai ilmaiset jauheet ja siemenet ei vaan kiinnosta. Joka tapauksessa Chiljonka keräsi potin kahdeksalla oikealla vastauksella. Voin ottaa voittajaan yhteyttä viikonlopun aika vaikka chilifoorumin kautta, onnittelut.

  VastaaPoista
 3. Harmi että hyvä kisa jäi tyngäksi, itse ainakin tykkäsin pienestä haasteesta vaikka tulos jäi heikoksi:). Oliko tässä sitten aloittelijalle liikaa haastetta ja konkarit ei viitsineet vaivautua?(ei kenelläkään voi kesäkuussa olla muuta syytä olla kokeilematta:) ) Tiedä häntä; kuitenkin voittajan on helppo hymyillä!

  T: Chiljonka

  VastaaPoista