lauantai 1. elokuuta 2020

Reinhard`s White Heart - valkoinen pihvitomaatti

Reinhard`s White Heart on runsaasti jättimäisiä pihvitomaatteja tekevä tomaattilajike, jonka siemenet sain kasvatukseen TomatoEdeniltä, niin kuin lähes kaikki muutkin tomaattilajikkeet joita tänä vuonna kasvatan.
https://tomatoeden.com/?802,reinhards-white-heart

Reinhard`s White Heart kasvaa Euro-Serren kasvihuoneessa NFT-vesiviljelykaukalossa kasvihuoneen keskellä, se on osoittautunut erittäin satoisaksi ja aikaiseksi tomaattilajikkeeksi tänä vuonna. Ensimmäiset yli puolen kilon tomaatit kypsyivät heinäkuun alusta ja tomaatteja kasvista tulee runsaasti suurissa tertuissa, joissa voi olla kolme tai neljäkin puolen kilon tomaattia.


Tomaatit ovat erittäin kauniita, virheettömiä ja väriltään vaalean keltaisia kerman värisiä, jotkut pienemmät tomaatit ovat kypsyneet nimensä mukaan lähes valkoiseksi. Muutamissa tomaateissa on ollut jopa jonkin verran punertavia raitoja. Rakenteeltaan tomaatit ovat paksulihaisia ja mehukkaita, siemeniä on varsin vähän. Maultaan tomaatit ovat hyviä ja varsin mietoja, lievästi hapokkaita ja kaikin puolin hyviä varsinkin tuorekäytössä. Koska tomaatti tekee erittäin runsaasti satoa niin osa jäteistä on myös pilkottu ja laitettu pakastimeen talven käyttöä varten. Reinhard`s White Heart on upea tomaattilajike jota voin vilpittömästi suositella kasvatukseen varsinkin kasvihuoneessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti